Kontakt

Kontakta oss gärna via formuläret här bredvid!

E-post:
vetenskapstavlingar@ungaforskare.org

Adress:
Förbundet Unga Forskare
Lilla Frescativägen 4C
114 18 Stockholm

2 + 15 =

Johan Sannemo

Johan Sannemo

Projektledare   johan.sannemo@ungaforskare.org

Johan studerar datateknik vid KTH. Han har tävlat främst i matematik och programmering och kan titulera sig svensk gymnasiemästare, med medaljer från respektive internationella olympiad. Numera är han medlem i Programmerings-olympiadens jury och jobbar för att vetenskapssport ska bli nästa stora ungdomsintresse.

Jacob Lagerros

Jacob Lagerros

jacob.lagerros@ungaforskare.org

Musikälskare, bokmal och hobbyfilosof, som tror på engagemang som smittar av sig och att det finns någonting spännande i allt. Jag mår bra när abstrakta saker fungerar och ibland lägger jag för mycket tid på matematik. Genom vetenskapstävlingar vill jag att fler upptäcker de enorma möjligheter som finns för unga vetenskapare. IOL-brons och IPO-silver.

Lisa Lokteva

Lisa Lokteva

lisa.lokteva@ungaforskare.org

Som sistaårselev på Hvitfeldtska i Göteborg tävlar jag ännu i gymnasietävlingarna, främst i matematik, men också i lingvistik och programmering. Jag har tävlat sedan sjuan och bl.a. knipit två HMT-segrar, en SMT-andraplats och ett IMO-brons. Jag svarar gärna på frågor om matematiktävlingar via både mejl, Facebook och forum.

Emma Nimstad

Emma Nimstad

emma.nimstad@ungaforskare.org

Emma läser datateknik vid KTH. Hon är första svenska tjej som kvalificerat till internationella programmeringsolympiaden, och har också tävlat i bland annat First Lego League och vunnit IT-bävern. Hennes mål är att fler tjejer ska vilja och våga tävla i vetenskapssport.

Toomas Liiv

Toomas Liiv

toomas.liiv@ungaforskare.org

Toomas har läst spetsutbildningen i matematik vid Danderyds gymnasium och arbetar nu som testare inom ejektorutvecklingsgruppen på Mycronic. I tävlingssammanhang har han representerat Sverige i Intel ISEF, IYPT och EUSO, vunnit Utställningen Unga Forskare och varit i final i Programmeringsolympiaden.

Anton Grensjö

Anton Grensjö

Emma Johansen

Emma Johansen

Oskar Henriksson

Oskar Henriksson

oskar.henriksson@ungaforskare.org

Oskar läser kemi och matematik vid Lunds universitet. Under sin gymnasietid tävlade han internationellt i kemiolympiaden två gånger, och upptäckte då vilken fantastisk möjlighet vetenskapstävlingar är att träffa nya vänner med liknande intressen.